Bemutatkozás


camgrid.jpgA ReliTec Kft. legfőbb célja, hogy kollégái évtizedes szakmai, gyakorlati és gazdasági tapasztalatait hasznosítva, a lehető leghatékonyabb módon oldja meg a rábízott feladatokat. Cégünk magas színvonalú, megbízható szolgáltatást kíván nyújtani a preventív vagyonvédelem területén a tervezéstől, a kivitelezési folyamatok teljes körű lebonyolításán keresztül a megelőző karbantartások és eseti hibajavítások elvégzéséig. Fontos feladatunknak tartjuk az elektronikus vagyonvédelmi piac műszaki újdonságainak naprakész ismeretét, kiállítások, szakmai rendezvények, képzések folyamatos látogatását, illetve kollégáink rendszeres szakmai jellegű belső továbbképzését.

A ReliTec Kft. által alkalmazott eszközökből és berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak.

A ReliTec Kft. a 2005. évi CXXXIII. tv. előírásainak megfelelően rendelkezik a tevékenysége végzéséhez szükséges rendőrhatósági bizonyítvánnyal, a tevékenységi körre vonatkozó felelősség biztosítással és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara regisztrált tagja.